Adatvédelmi nyilatkozat

Köszönjük, hogy meglátogatta weboldalunkat és érdeklődik szolgáltatásaink iránt.
Az alábbiakban szeretnénk tájékoztatni Önt arról, hogy az Ön adatait hogyan kezeljük az Európai Adatvédelmi Rendelet (GDPR), valamint az osztrák adatvédelmi törvény (DPA) és az osztrák távközlési törvény (TKG 2021) követelményeinek megfelelően.

  1. Felelős
    Jozsef Tuffner
    Salzburgerstraße 53
    6300 Wörgl
    Tel.: +43 (660) 4 42 88 62
    E-Mail: jozsef.tuffner@efs-ag.at
    Nem kötelező adatvédelmi tisztviselőt kinevezni.

2. Weboldalunk

Weboldalunkat a MicroVPS Kft. szerverein üzemeltetjük, 1096 Budapest, Sobieski János utca 19-21/A,
Magyarország az Európai Unióban. Erről többet is megtudhat az alábbiakban.
Feldolgozók szakasz a 4. pont alatt.
Ön látogathatja és használhatja weboldalunkat anélkül, hogy bármilyen személyes adatot közölne.
Személyes adatokat csak akkor gyűjtünk vagy dolgozunk fel, ha Ön maga adja meg azokat,
pl. amikor kapcsolatba lép velünk a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül. Az adatokat csak a
Az adatokat csak addig tároljuk, amíg az adott cél eléréséhez szükséges.

2.1 A weboldal meglátogatása

Annak érdekében, hogy weboldalunk és webáruházunk tartalmát be tudjuk mutatni, szükséges, hogy
az adatokat továbbítani kell az üzemeltetőnek.
Ezek különösen az Ön internetcíme (IP-cím), a látogatás dátuma és időpontja,
az eszköz típusa, a böngésző típusa, az Ön eszközének operációs rendszere, valamint az Ön által utoljára és ezt követően használt weboldal.
és ezt követően meglátogatott weboldal.
Ezeket az adatokat elsősorban a weboldalra való belépéskor felmerülő hibák észlelésére, és szükség esetén a későbbi
későbbi felülvizsgálat, amennyiben konkrét jelek a weboldal jogellenes használatára utalnak.
a weboldal használata. Az adatokat 30 napig tárolják.

2.2 A sütik használata

Weboldalunk tudatosan tartózkodik a sütik használatától.

2.3 Kapcsolatfelvételi űrlap

Ha a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül üzenetet küld nekünk, az Ön adatait az Ön továbbított kérésének kezelése érdekében kezeljük. Az Ön adatait addig kezeljük, ameddig a kérelme végleges feldolgozásához szükséges.

3. Feldolgozási célok és jogalapok

Az Ön személyes adatait szolgáltatásaink interneten történő bemutatása céljából kezeljük.
szolgáltatások az interneten. Ezt jogos érdekünk alapján tesszük.
Az olyan adatok, mint különösen az Ön neve és e-mail címe, amelyeket Ön a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül történő kapcsolatfelvétel során ad meg nekünk, az Ön hozzájárulása alapján kerülnek feldolgozásra.
a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül, ezeket az adatokat az Ön hozzájárulása alapján kezeljük. Ez a
Ezt a hozzájárulást bármikor, indoklás nélkül visszavonhatja. Kérjük, tájékoztasson minket a visszavonásról
Kérjük, hogy a fent említett kapcsolattartási csatornákon keresztül tájékoztasson minket a visszavonásról.

4. Feldolgozók használata

Mi maradunk az Ön kapcsolattartási pontja az adatai védelmében, még akkor is, ha adatfeldolgozót veszünk igénybe.
kapcsolattartó személy.

5. Adattovábbítás harmadik felek részére

A weboldalunkon tett látogatása során semmilyen adatot nem adunk át harmadik félnek.


6. Adatok törlése

Az Ön személyes adatai törlésre kerülnek, miután a gyűjtés vagy feldolgozás célja teljesült.
amely célból azokat gyűjtötték vagy feldolgozták, legkésőbb azonban a törvényben előírt határidő lejárta után.
az adatok megőrzésére vonatkozó jogi kötelezettségek.

A legelterjedtebb jogi megőrzési időszakok áttekintése megtalálható az alábbi weboldalon
Osztrák Szövetségi Gazdasági Kamara: https://www.wko.at/service/wirtschaftsrecht-gewerberecht/eu-dsgvo-speicher-und-aufbewahrungsfristen.html

Törlés helyett az adatok anonimmá is tehetők, ami azt jelenti, hogy a személyre történő minden hivatkozás
azt jelenti, hogy egy személyre való hivatkozás visszavonhatatlanul eltávolításra kerül.

Social Media

7.1. Facebook

Facebook-oldalt üzemeltetünk, és a Meta Platforms Ireland Ltd. (4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Írország) technikai platformját és szolgáltatásait használjuk. A személyes adatok feldolgozásáért való közös felelősségről szóló megállapodást e célból kötötték.

Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a Facebook-oldalunkat és annak funkcióit saját felelősségére használja. Ez különösen az interaktív funkciók (pl. kommentelés, megosztás, értékelés) használatára vonatkozik.

Amikor Ön meglátogatja Facebook-oldalunkat, a Meta többek között az Ön IP-címét és egyéb, a végberendezésén található információkat gyűjt cookie-k formájában. Ezeket az információkat arra használjuk, hogy a Facebook-oldal üzemeltetőjeként statisztikai adatokat szolgáltassunk a Facebook-oldal használatáról. Erről bővebb információt a Facebookon találsz a következő címen:
https://www.facebook.com/legal/terms/information_about_page_insights_data


Az Önről ebben az összefüggésben gyűjtött adatokat a Meta Platforms Ireland Ltd. dolgozza fel, és azokat az Európai Unión kívülre is továbbíthatják. Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy ez az Ön jogainak érvényesítésével kapcsolatos kockázatokkal járhat. A Meta Platforms Ireland Ltd. adatvédelmi szabályzatában megtudhatja, hogy a Meta milyen adatokat kap és hogyan használja fel azokat:
https://www.facebook.com/privacy/policy/?entry_point=data_policy_redirect&entry=

Azt, hogy a Meta milyen módon használja fel a Facebook-oldalunk látogatásából származó adatokat saját céljaira, milyen mértékben rendelik hozzá a Facebook-oldalon végzett tevékenységeket az egyes felhasználókhoz, mennyi ideig tárolja a Meta ezeket az adatokat, és hogy a Facebook-oldal látogatásából származó adatokat továbbítja-e harmadik félnek, a Meta nem közli egyértelműen és egyértelműen, ezért nem tudjuk. Az Ön jogainak érvényesítésével kapcsolatban szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy ezeket a leghatékonyabban közvetlenül a Meta Platforms Ireland Ltd-nél érvényesítheti. Kizárólag a Meta fér hozzá az Ön felhasználói adataihoz, és képes megfelelő intézkedéseket hozni és tájékoztatást nyújtani. Ha még mindig segítségre van szüksége, akkor is kapcsolatba léphet velünk.

8. Profilalkotás

A felhasználói magatartás elemzésére nem alkalmazunk automatizált adatfeldolgozási eljárásokat.
használnak. Ezért nem alkalmazunk úgynevezett profilalkotást.

9. Az Ön adatainak feldolgozásával kapcsolatos jogai

9.1. A tájékoztatáshoz való jog

Önnek joga van megtudni tőlünk, hogy kezeljük-e és milyen mértékben az Ön adatait.
feldolgozza az Ön adatait.



9.2. A helyesbítéshez való jog

Ha hiányos vagy pontatlan személyes adatokat kezelünk Önről, bármikor kérheti azok helyesbítését vagy kiegészítését.



9.3. Törléshez való jog

Ha úgy véli, hogy személyes adatait jogellenesen kezeljük, kérheti, hogy töröljük személyes adatait. Azonban lehetnek olyan okok, amelyek megakadályozzák az azonnali törlést. Ezek különösen például a jogi tárolási kötelezettségek vagy a jogi és szavatossági igények érvényesítéséhez szükséges tárolási kötelezettségek.



9.4. Az adatkezelés korlátozásához való jog

Ha vitatja az adatok pontosságát, kérheti az adatai feldolgozásának korlátozását a felülvizsgálat időtartamára, ha a személyes adatok feldolgozása jogellenes, de nem kívánja azok törlését, ha az adatokra már nincs szükségünk a megállapodás szerinti célból, de jogi igények érvényesítéséhez/érvényesítéséhez szükségünk van rájuk, vagy ha tiltakozott az adatok feldolgozása ellen.



9.5. Az adathordozhatósághoz való jog

Ön jogosult arra, hogy kérje az Ön számára gépileg olvasható formában megadott adatok visszaküldését, feltéve, hogy az adatkezelés hozzájáruláson vagy szerződésen alapul.



9.6. Tiltakozási jog


Ha az Ön személyes adatainak feldolgozása közérdekű feladatok ellátását, közhatalmi jogosítványok gyakorlását szolgálja, vagy ha jogos érdekünk fűződik hozzá, Ön tiltakozhat ezen adatkezelés ellen, feltéve, hogy az Ön személyes adataihoz védelemre méltó érdek fűződik.



9.7. Panaszjog

Ha úgy véli, hogy személyes adatainak feldolgozása sérti az európai vagy az osztrák adatvédelmi törvényt, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az esetleges problémák tisztázása érdekében. Természetesen joga van panaszt tenni az illetékes adatvédelmi hatóságnál. Az illetékes adatvédelmi hatóság az Ön szokásos tartózkodási helye szerinti ország illetékes hatósága. Ausztria esetében ez az osztrák adatvédelmi hatóság, amelynek elérhetőségei a következő címen találhatók meg: https://www.dsb.gv.at/

10. Az Ön jogainak érvényesítése

Ha a fenti jogok bármelyikével élni kíván velünk szemben, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.


Tuffner József
Salzburgerstraße 53
6300 Wörgl
Tel.: +43 (660) 4 42 88 62
E-Mail: jozsef.tuffner@efs-ag.at

10.1. A személyazonosság megerősítése

Az Ön jogainak és magánéletének védelme érdekében jogosultak vagyunk kétség esetén személyazonossági igazolást kérni.

10.2. Jogok túlzott igénybevétele

Ha Ön a fenti jogok bármelyikét nyilvánvalóan megalapozatlanul vagy különösen gyakori módon érvényesíti, jogosultak vagyunk ésszerű mértékű feldolgozási díjat felszámítani, vagy megtagadni az igénye feldolgozását.



10.3. Együttműködési kötelezettség

Az együttműködési kötelezettségek keretében a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően (pl. ZPO, StPO, …) kérésre kötelesek vagyunk adatokat átadni.

11. Érvényességi idő

A személyes adatok feldolgozására vonatkozó ezen megjegyzések 2022.10.10-től alkalmazandók, és a következők helyébe lépnek
minden korábban létező hirdetmény (1.0 verzió)